Levering

 • Wij streven altijd naar een levertijd van 1-3 werkdagen na het voltooien van de bestelprocedure. Is de bestelling op werkdagen vóór 15.00u bij ons binnen en is het product bij ons in huis? Dan wordt de zending nog dezelfde dag verstuurd. Doorgaans ontvang je deze dan de volgende dag.
 • Voor veel van onze producten zijn wij afhankelijk van derden. Het kan daarom zijn dat er afwijkende levertijden ontstaan. Hiervan word je altijd per e-mail op de hoogte gesteld. Mocht de levering meer vertraging oplopen dan wenselijk is, dan mag de bestelling altijd geannuleerd worden. Is er dan al betaald? Dan zorgen wij dat het aankoopbedrag binnen enkele werkdagen, doch uiterlijk binnen 14 dagen weer retour wordt gestort.
 • Wij verzenden met PostNL of DHL via ParcelPro. Wanneer de zending aangemeld wordt bij ParcelPro, ontvang je een e-mail met het track & trace nummer om zo je zending te kunnen volgen. Er wordt geleverd van dinsdag t/m zaterdag,. Er is één uitzondering: als je besteld op zaterdagen vóór 12:00u en is het product bij ons in huis? Dan wordt de zending doorgaans op maandag geleverd.
 • Ben je niet thuis als wordt bezorgd? Bij de eerste bezorg poging probeert de bezorger je pakket af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een ‘niet-thuis code’ achter. Met deze code kun je zelf een nieuw bezorg moment kiezen. Dit kan tot 22.00 uur. Als je niets doet, komt PostNL op de eerstvolgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) nog een keer langs. Ben je bij de tweede poging niet thuis? Ook dan laat de bezorger een kaartje bij je achter. Hierop staat waar je je pakket kunt ophalen. Deze informatie vind je ook op track&trace en in de PostNL-app.
 • Heb je gekozen voor bezorging bij een PostNL of DHL-Locatie? Dan wordt je pakket daar afgeleverd. In dat geval kun je op Track & Trace zien waar en wanneer je je pakket kunt ophalen. Ze zullen je pakket twee weken lang bewaren op de aangegeven locatie. Daarna wordt het pakket terug gestuurd naar de afzender.

Kosten

 • Itsagoodthing.nl zet zich in voor de bevordering van een bewuste, duurzamere economie, daarom geloven we niet in het concept van gratis verzending. Het liefst zouden we op de fiets alles bij jullie langsbrengen. Omdat dat niet kan doneren we de helft van de verzendkosten aan treesforall (www.treesforall.nl) een goed doel dat bijdraagt aan de reductie van de CO2 uitstoot.
 • Bij kleine en minder kwetsbare artikelen kunt u kiezen voor Brievenbus verzending hiervoor vragen wij een vast tarief van € 3,99.
 • Voor bestellingen die we met pakketpost moeten versturen, vragen wij een vast tarief € 6,98. Dit tarief geldt voor alle pakketten, ongeacht de grootte, tot een gewicht van 23 kg.
 • Deze tarieven gelden voor verzendingen binnen Nederland. Voor buitenlandse zendingen gelden andere tarieven.
 • De kosten van leveringen naar België ,Duitsland, Luxemburg en Verenigd Koninkrijk zijn € 9,99
 • De kosten van leveringen naar overige landen binnen de EU bedragen € 14,00
 • Leveringen naar alle overige landen zijn op aanvraag

Alle vermelde bedragen zijn incl. BTW