Webshop met handgemaakte, unieke vazen

Bij It’s a Good Thing vind je een mooie selectie unieke, fairtrade vazen. Zo verkopen we bijvoorbeeld de handgemaakte vazen uit de Filippijnen. Deze zijn vrijwel volledig gemaakt van afval, bijvoorbeeld van oude, plastic flessen of potten. Deze worden bekleed met een laagje samengeperst pulp van schelpen, houtsnippers of papier. Dit levert elke keer weer een bijzonder resultaat op, niet één vaas is hetzelfde!  En ze zijn allemaal volledig Fairtrade geproduceerd, net als de rest van onze collectie.  Deze unieke vazen en bloempotten worden dus gemaakt door mensen die daar een eerlijk salaris voor krijgen, iets wat we bij It’s a Good Thing heel belangrijk vinden.

.

Neem contact op

Fairtrade design vazen van Benya Art Craft

Ook de Fairtrade design vazen van Benya Art Craft uit Indonesië zijn volledig met de hand gemaakt. Deze vazen worden beschilderd in een rijke combinatie aan kleuren. Het zijn echte eyecatchers die je interieur een persoonlijke touch geven. Doordat deze unieke vazen gemaakt zijn door mensen die daar een eerlijk salaris voor krijgen draag je met zo’n cadeau bovendien bij aan een betere wereld. Hetzelfde geldt voor alle andere cadeaus in de webshop van It’s a Good Thing. Al deze  fairtrade cadeaus zijn met zorg geselecteerd, waarbij niet alleen gelet is op hun design en kwaliteit, maar ook op de manier waarop ze zijn geproduceerd. Dat is dus winkelen met een goed gevoel.

.

Handgemaakte, unieke bloempotten

In onze categorie unieke vazen vind je ook de mooie, aardewerken bloempotten uit Mexico. Deze zijn volledig handgemaakt, en beschilderd met zeer kleurrijke patronen. Het zijn typische Mexicaanse dessins, die moeiteloos elke tuin of balkon opfleuren. De reden dat It’s A Good Thing ze verkoopt is dat ze volledig Fairtrade gemaakt zijn. Sommige items lijken op elkaar, maar doordat ze handgemaakt zijn zijn ze toch altijd net even anders. Het zijn unieke producten die goed passen in elk interieur én die hde ruimte een heel eigen sfeer geven. Dit maakt ze tot een goede optie wanneer je een Fairtrade cadeau voor iemand zoekt.

Shop nu

Waar koop je onze unieke vazen?

Je kunt al onze unieke vazen en de rest van de duurzame cadeaus gemakkelijk in onze webshop bestellen. Doordat het veelal om unieke en one of a kind items gaat is het aanbod elke keer weer anders, kom dus regelmatig even terug om te kijken of we nieuwe producten hebben!

Bestellen in onze webshop is heel makkelijk en veilig:

  • Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • We bieden alle gangbare betaalmethodes aan
  • Je kunt je bestelling ook bij iemand anders thuis laten bezorgen, ideaal als cadeau
  • Je kunt je bestelling volgen met track&trace

 Heb je een vraag over onze producten of over je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op