Webshop met handgemaakte, unieke vazen

Bij It’s a Good Thing vind je een mooie selectie handgemaakt, unieke vazen. De Fairtrade design vazen van Benya Art Craft in Indonesië bijvoorbeeld. Deze zijn volledig met de hand gemaakt, en geschilderd in een rijke combinatie van kleuren. Het zijn echte eyecatchers die je interieur een persoonlijke touch geven. En het leuke eraan is natuurlijk dat dit duurzame cadeaus zijn. Doordat deze unieke vazen gemaakt zijn door vaklieden die daar een eerlijk salaris voor krijgen draag je met zo’n cadeau namelijk bij aan een betere wereld. Hetzelfde geldt overigens voor alle andere cadeaus in de webshop van It’s a Good Thing. Al deze items zijn met zorg uitgezocht, waarbij niet alleen gelet is op hun design en kwaliteit, maar ook op de manier waarop ze zijn geproduceerd. Dat is dus winkelen met een goed gevoel.
.

Neem contact op
InShot 20200908 205855506

Unieke vazen gemaakt van afval

Naast de vazen uit Indonesië verkopen we ook mooie exemplaren uit de Filippijnen die vrijwel volledig zijn gemaakt van afval, bijvoorbeeld plastic. Deze worden bekleed met een laagje samengeperst pulp, bijvoorbeeld van schelpen, houtsnippers of papier. Dit levert elke keer weer unieke vazen op omdat geen één product hetzelfde is. En ze zijn allemaal volledig Fairtrade geproduceerd, net als de rest van onze collectie.
.

Handgemaakte, unieke bloempotten

In onze categorie unieke vazen vind je ook de fantastisch mooie aardewerken bloempotten uit Mexico. Deze zijn volledig handgemaakt, en beschilderd met de mooiste, kleurrijke patronen. Het zijn hele typische Mexicaanse dessins, die moeiteloos elke tuin of balkon opfleuren. De reden dat It’s A Good Thing ze verkoopt is dat ze volledig Fairtradegemaakt zijn, en allemaal uniek zijn. Sommige items lijken op elkaar, maar doordat ze handgemaakt zijn zijn ze toch altijd net even anders, en daar houden we van.

Shop nu

Waar koop je onze unieke vazen?

Je kunt de unieke vazen uit ons assortiment natuurlijk in onze webshop bestellen, maar we verkopen ze ook in diverse, fysieke verkooppunten. Je vindt al onze Fairtrade cadeaus bijvoorbeeld in de Bollenstreek, in Noordwijk, Katwijk en Dronten, maar ook in een grotere stad zoals Utrecht. Als je op een item klikt dat je mooi vindt dan kom je op een pagina waar alle informatie staat over hoe het gemaakt is, maar ook in welke winkel het ligt. Je kunt het dan in de desbetreffende winkel gaan kopen, maar kunt het natuurlijk ook gewoon online bestellen, net wat je makkelijk vindt. Overigens zijn al deze verkooppunten echte aanraders voor als je houdt van duurzame accessoires, want ze verkopen naast It’s a Good Thing natuurlijk nog veel meer duurzame items met een goed gevoel..

Neem contact op