Hier shop je de mooiste Fairtrade cadeaus

Bij It’s a Good Thing shop je een groot assortiment Fairtrade cadeaus. Deze zijn met veel zorg uitgezocht en zowel verkrijgbaar in de webshop als in diverse verkooppunten, bijvoorbeeld in de Bollenstreek, Utrecht, Katwijk en Kampen. Bij elk product in de webshop staat informatie over hoe en waar het gemaakt is, en in welke winkel het op dat moment staat. Je kunt al deze Fairtrade cadeaus dus zowel in de winkel kopen als in onze webshop, net wat je zelf het fijnst vindt. De gedachte achter It’s a Good Thing is mensen blij maken met mooie producten met een goed verhaal, oftewel producten die op zowel milieuvriendelijke al eerlijke wijze zijn geproduceerd. Deze duurzame cadeaus zijn dus zowel leuk om te krijgen als om te geven, want je geeft er letterlijk een goed gevoel mee cadeau.

Neem contact op

Fairtrade cadeaus uit alle hoeken van de wereld

Het toffe aan onze collectie Fairtrade cadeaus is dat ze verzameld zijn van over de hele wereld. De unieke Vazenuit de Filipijnen, Mexico of Indonesië bijvoorbeeld. Deze zijn allemaal volledig met de hand gemaakt en dus 100% uniek. Soms is daarbij gebruik gemaakt van restafval, maar in alle gevallen zijn ze Fairtrade en helemaal duurzaam geproduceerd. Dat wil ook zeggen dat de mensen die ze gemaakt hebben er een eerlijk salaris voor hebben gekregen. Net als de sieraden die gemaakt worden van gerecyclede slippers. Deze kleurrijke exemplaren (gemaakt in Mali) verkleinen op een hele creatieve manier de door ons mensen gecreëerde afvalberg. Bij It’s a Good Thing zijn we fan van dit soort initiatieven, en we geven ze dan ook graag een plek in onze webshop en diverse verkooppunten (in Utrecht, Kampen, Katwijk, Noordwijk…)

Shop nu
verzameling overpotten fairtrade mexico 2

Fairtrade decoratie voor in huis

Wil jij je huis aankleden met mooie decoratie, maar dan wel op duurzame wijze geproduceerd? Kijk dan eens in de categorie Fairtrade cadeaus voor in huis. Je vind er onder andere prachtige handgemaakte items van mozaïek, tuindecoratie, olielampen en waxinelichthouders. Voor al deze items geldt dat ze op een eerlijke en duurzame manier zijn gemaakt. En heb je de categorie glaswerk al gespot? Daar vind je de mooiste items voor in de keuken, allemaal loodvrij en handgemaakt in Thailand. Bij It’s a Good Thing vind je een groot assortiment accessoires met een werelds tintje, allemaal met veel zorg geselecteerd op basis van hun design, kwaliteit en wijze van produceren. Of je nu Fairtrade tassen, sieraden of woonaccessoires zoekt, bij It’s a Good Thing ben je aan het juiste adres voor duurzame items met een goed gevoel, en ook nog eens heel erg betaalbaar!
.

Neem contact op