Hier shop je de mooiste Fairtrade cadeaus

Bij It’s a Good Thing shop je een groot assortiment Fairtrade cadeaus. Deze zijn met veel zorg uitgezocht en verkrijgbaar in onze webshop. Onze cadeau’s komen uit allerlei locaties ter wereld en worden niet alleen uitgekozen vanwege de prachtige kwaliteit. Wij bieden producten aan die met respect voor mens en milieu gemaakt zijn. Deze duurzame cadeaus zijn dus zowel leuk om te krijgen als om te geven, want je geeft er letterlijk een goed gevoel mee cadeau. 

Neem contact op

Fairtrade cadeaus uit diverse hoeken van de wereld

Het bijzondere aan onze collectie Fairtrade cadeaus is dat we ze zelf verzamelen. Er is bijzonder veel te ontdekken, zelfs in een collectie als vazen is het aanbod zeer divers. De unieke vazen komen uit onder andere de Filippijnen, Mexico en Indonesië. Deze zijn allemaal volledig met de hand gemaakt en dus 100% uniek. Soms is daarbij gebruik gemaakt van restafval, maar in alle gevallen zijn ze Fairtrade en helemaal duurzaam geproduceerd. Dat wil ook zeggen dat de mensen die ze gemaakt hebben er een eerlijk salaris voor hebben gekregen. Bij It’s a Good Thing houden we van dit soort initiatieven, en we geven ze dan ook graag een plek in onze webshop en in de diverse fysieke verkooppunten.

Shop nu
verzameling overpotten fairtrade mexico 2

Fairtrade decoratie voor in huis

Wil jij je huis aankleden met mooie woondecoratie, maar dan wel met items die op een duurzame wijze geproduceerd zijn? Kijk dan eens in de categorie Fairtrade cadeaus voor in huis. Je vindt er onder andere prachtige handgemaakte items van mozaïek, tuindecoratie, olielampen en waxinelichthouders. Voor al deze items geldt dat ze op een eerlijke en duurzame manier zijn gemaakt. In onze categorie glaswerk vind je de bovendien mooiste items voor in de keuken, allemaal loodvrij en handgemaakt in Thailand. Bij It’s a Good Thing vind je een groot assortiment accessoires met een werelds tintje, allemaal met veel zorg geselecteerd op basis van hun design, kwaliteit en wijze van produceren. Of je nu Fairtrade tassen, sieraden of woonaccessoires zoekt, bij It’s a Good Thing ben je aan het juiste adres voor duurzame items die een goed gevoel geven.

Neem contact op