Ben je op zoek naar mooie, duurzame cadeaus?

Hou je van het geven van cadeautjes maar wil je wel dat deze op verantwoorde en Fairtrade wijze zijn geproduceerd? Dan ben je bij It’s a Good Thing aan het juiste adres. In onze webshop vind je een groot assortiment duurzame cadeaus die zorgen voor een dubbel goed gevoel. De gedachte achter It’s a Good Thing is namelijk dat niet alleen de ontvanger van een cadeau er een goed gevoel van moet krijgen, maar ook degene die het cadeau heeft gemaakt. Daarom verkopen we in de webshop enkel Fairtrade, duurzame cadeaus die gegarandeerd gemaakt zijn door mensen die daar een eerlijk salaris voor krijgen. 

Neem contact op

Ontdek ons gevarieerde assortiment duurzame cadeaus

Ons assortiment duurzame cadeaus is zeer gevarieerd. Zo tref je unieke vazen of schalen van gekleurd glas uit Indonesië aan, of bijzondere, handgemaakte tassen met prachtige borduursels. Al deze Fairtrade cadeaus worden met zorg geselecteerd, waarbij we zowel letten op het uiterlijk en de kwaliteit als op de manier waarop het item geproduceerd is. Het zijn stuk voor stuk unieke cadeaus met een verhaal. Dit komt door het culturele karakter ervan en doordat alle items met oog voor detail zijn gemaakt. In veel gevallen zijn de producten one of a kind, wat een logisch gevolg is van handwerk. Je haalt er dus echt iets unieks mee in huis. 

Shop nu
helder loodvrij kristal glas

Gemakkelijk online cadeaus bestellen

Kies in onze webshop de duurzame cadeaus die jij graag wilt geven. Bij het plaatsen van je bestelling kun je als afleveradres het adres opgeven van de ontvanger van jouw cadeau. Wij versturen je bestelling vervolgens naar dit adres en zelf ontvang je een track&trace code om jouw bestelling te volgen. Op die manier kun je, ook wanneer je op afstand bent van elkaar, iemand verrassen met een prachtig duurzaam cadeau. In onze webshop bestel je vertrouwd online. Wij zijn namelijk aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, en dus ben je verzekerd van een goede en snelle service. Je order wordt met zorg verpakt, en zo snel mogelijk verzonden naar het door jou opgegeven adres, of dat nu van jezelf is of van degene die je wilt verrassen.

Neem contact op