Mollie en de nieuwe privacywetgeving

Voor het veilig betalen van al je aankopen maken wij gebruik van Mollie Payments. Zowel Mollie als Itsagoodthing.nl zijn beide verwerkingsverantwoordelijke in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en kunnen gegevens met elkaar delen in die context en ter uitvoering van de overeenkomst. Dit standpunt heeft Mollie ook opgenomen onder punt 9 van hun Privacyverklaring. Wil je weten hoe Mollie omgaat met persoonsgegevens dan verwijzen wij naar naar de privacyverklaring van Mollie.

Veilig betalen

Itsagoodthing.nl maakt gebruik van een SSL-certificaat, zodat je op een veilige manier kunt inloggen, registreren en betalen. SSL-certificaten is de standaard voor een beveiligingsprotocol waarmee persoonlijke gegevens of creditcard gegevens veilig via het internet verstuurd kunnen worden en de privacy gegarandeerd blijft. Dit kan omdat de persoonlijke gegevens gecodeerd naar de server van onze website worden gestuurd. Standaard beginnen webpagina’s waarvoor een SSL-verbinding moet worden gemaakt met https: in plaats van http: Bij Itsagoodthing.nl kun je tijdens het invullen van je gegevens, de verzendwijze, de betaalwijze en het bevestigen van de order, de betalingsvooruitgang zien. Op deze manier kun je de vorige stappen nog inzien en/of wijzigen. Zo hou je tijdens het bestelproces altijd overzicht. Bij Itsagoodthing.nl kun je gebruik maken van de volgende betaalmethoden:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Credit Card

iDEAL

Reken af in de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank (die beveiligd wordt door jouw eigen bank). Om gebruik te kunnen maken van iDeal bankier je bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodosbank, Van Lanschot Bankiers en Knap. Het grote voordeel van iDeal-betalingen is dat ze direct bij ons zichtbaar zijn waardoor wij in staat zijn om de bestelling snel te verwerken.


PayPal

PayPal is de meest gebruikte “online wallet”ter wereld en kan als betaal methode worden gebruikt in meer dan 200 landes. Gebruikers verbinden hun credit card of bankrekening aan een Paypal account of zetten krediet op het account om mee af te rekenen. Gebruikers kunnen betalingen doen via de computer, tablet of smartphone zonder bank of credit card gegevens te verstekken.

Voor het gebruik van Paypal rekenen wij de extra kosten door van 3,4% van het totale transactie bedrag.

Credit Card

Momenteel ondersteunen we Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi, waarmee klanten zowel globaal als lokaal bediend kunnen worden.

Voor het gebruik van de creditcard worden geen extra kosten in rekening gebracht.